Telefon
New York +1_ 646_ 616_ 7527

Bestilling over telefon

Telefon timer (GMT 1):
Mandag til fredag: 12:00 til 23:00 | lørdage: 12:00 til 21:00

Billige indkvarteringer i London, Paris, Barcelona, New York, Rom, Madrid og mere.

ClickBed

Vi tilbyder det største antal af budget indkvarteringer i London Paris, Barcelona, Istanbul, Madrid, Prag, Berlin, Rom, Venedig, og New York. Vi arbejder med omkring 250 indkvarteringer i hvert rejsemål, der inkluderer 1,2,3 stjernet hoteller, hostels, pensioner, ferielejligheder, apart-hoteller og B&B;, dette tillader brugeren at vælge imellem de største tilbud og finde ledige indkvarteringer, selv under højsæson, helligdage, weekender, osv.

Mindste pris garanteret

Vi kontakter personligt budget-indkvarteringerne i hvert rejsemål og arbejder med ("garanteret mindste pris"). På den måde sikrer vi os at der ikke er anden billigere indkvartering til rådighed, for den samme dato, som tilbyder samme type værelse samt faciliteter.

Tilbud

Clickbed.com tilbyder både dobbeltværelser, for gæster der søger indkvartering til en god pris uden at give afkald på kvaliteten, samt delt indkvartering, for gæster med et mindre budget. Budget indkvarteringer i London, Paris, Barcelona, New York, Venedig, Prag, Berlin og Istanbul, med garanteret mindste pris, kvalitet og pris, sikkerhed og personlig kontakt.

Tilfredshed ClickBed

Nøglen til succes består i at den rejsende vender hjem med et godt indtryk af sit ophold. Dette mål opnås ved at vi inden afrejsen forklarer den rejsende i detaljer om hvad han kan forvente af den bookede indkvartering. Vi udbyder sikkerhed, personlig kontakt, og gør alle vores bestræbelser på at tilfredsstille efterspørgslen på indkvarteringer.


Led efter indkvartering

Søg efter navn


(*) Nogle oversættelser leveres af autimatiserede systemer og kan indeholde fejl.
Clickbed SL CIF: B-64616121, Av.Diagonal 622,Barcelona 08021,Spanien