Telefoonnummer
New York +1_ 646_ 616_ 7527

Telefonisch boeken

Telefoon uur (GMT 1):
Maandag tot vrijdag: 12:00 - 23:00 | zaterdag: 12:00 - 21:00

Betaalbare accommodatie is Londen, Parijs, Barcelona,New york, Rome, Madrid en elders.

ClickBed

Wij bieden het grootste scala aan betaalbare accommodatie in Londen, Parijs, Barcelona, Istanbul, Madrid, Praag, Berlijn, Venezi? en New York. Op elke bestemming werken wij samen met ongeveer 250 accommodaties, waaronder 1,2, en 3-sterren hotels, hostels, pensions, appartementen, jeugdherbergen, quest houses en bed & breakfasts. Zo kunt u als gebruiker kiezen uit de beste aanbiedingen beschikbaar tijdens de drukste periodes, feestdagen, evementen, weekends etc..

Gegarandeerd laagste prijs

Wij controleren persoonlijk de voordelige accommodaties op elke bestemming en werken met "laagste prijs garantie" . Zo weten we zeker dat er op andere sites geen gelijkwaardige accommodatie beschikbaar is voor de zelfde data.

Aanbiedingen

Clickbed.com biedt zowel prive kamers aan voor bezoekers die accommodatie voor een goede prijs zoeken als gedeelde accommodatie voor wie nog minder wil besteden. Low-cost accommodatie in Londen, Parijs, Barcelona, New York, Madrid, Rome, Berlijn, Veniti?, Praag en Istanbul met gegarandeerde minimumprijzen, kwaliteit, veiligheid en een persoonlijke benadering.

Tevredenheid Clickbed

De sleutel tot succes is te zorgen dat bezoekers terugkeren naar huis na een aangenaam verblijf. We weten zeker dat we dit doel kunnen bereiken door onal onze ze klanten alle informatie te bieden over de gekozen accommodatie, met daarbij veiligheid, een persoonlijke benadering en een dienstverlening erop gericht om aan alle verzoeken te voldoen.


Zoek accommodatie

Zoeken op naam


(*) Sommige vertalingen zijn tot stand gekomen met behulp van geautomatisserde systemen en kunnen fouten bevatten.
ClickBed SL, CIF: B-64616121, Av. Diagonal 622, Barcelona 08021, Spain.